منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 
السمك بطرق مختلفه Forumh11

    منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad :: !{ أرشيف شباب برمبال .. :: !{ أسرتى حياتى ..

السمك بطرق مختلفه Forumh12
السمك بطرق مختلفه Forumh15  السمك بطرق مختلفه Forumh17
شاطر | 
 
السمك بطرق مختلفه Forumh11
 

 السمك بطرق مختلفه

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعمحتوى الموضوع

التائبه

التائبه

...::|برمبالى برونزى|::...



جـنـسـى : انثى

بــــــلادى : السمك بطرق مختلفه 611

جنسيتى : السمك بطرق مختلفه Egypti10

هــــوايتى : السمك بطرق مختلفه Travel10

وظــيفتى : السمك بطرق مختلفه Profes10

عــــــمرى : 40

مـــــزاجى : شرب الشاى

عدد مساهماتى : 1210

تاريخ ميلادى : 30/04/1984





http://www.shabab-bermbal.com/rss https://www.facebook.com/shabab.bermbal

مُساهمةموضوع: السمك بطرق مختلفه   السمك بطرق مختلفه Coffee10الأربعاء نوفمبر 10, 2010 3:32 pm

..وقولوا ماشاء الله .....

..بسم الله..



**السمك بالزيت والليمون:
..المقادير:
-سمك منظف ومشقوق شق صغير من البطن(أنا أستخدمت الدنيس)
-تتبيله الثوم واللي هستخدم منها فكذا وصفه وهي عباره عن(ثوم مدقوق+شطه ناشفه حراقه+كمون+ملح+عصير ليمونه)
-ربع ك زيت+ م ص ملح + عصير 3 ليمونه"ممكن أكتر لو تحبي"
-نص م ص كركم

..الطريقه:
-تعمل شقوق في السمكه من الخارج ..وتتبل السمكه من الداخل وفي الشقوق بتتبيله الثوم ثم تدهن بالكركم من الخارج
-يرص السمك في صينيه ثم يضاف له ملعقتين من خليط الليمون والزيت ويدخل الفرن علي نار عاليه نوعا وبعد أن يتشربها السمك يضاف له كميه أخري من العصير وهكذا ..ثم يحمر فالشوايه ويقدم مع أرز صياديه أو أرز أصفر..







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


**السمك الصياديه:
...المقادير:
-سمك منظف ومقطع أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص)
-بصله متوسطه
- ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط)
-ليمونه
-ملح وكمون وشطه

..الطريقه:
-تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها فعلا وده طبعا غلط)
-ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط ويضاف لها كوب ماء وتضرب
-تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح وكمون وشطه خفيفه
-تترك تغلي علي النار وعندما يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج .







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] **السمك السنجاري:
..المقادير:
- سمك منظف (أستخدمت البوري)وهنا أستخدمت طريقتين لشق السمك فقمت بشق بعضهم طوليا من الرأس "كنت كلتها فـاسكندريه وعجبتني وشفت أم شادي الله يبارك فيها عملتها فالمنتدي" وطريقه تانيه وهي اللي كنت بعملها قبل كده كنت بنظف السمك من فتحه الخياشيم من غير عمل أي شق فبطن السمكه
-طماطم وبصل مقطع مكعبات
-تتبيله الثوم
-عصير ليمون

..الطريقه
-يدهن السمك المشوق بتتبيله الثوم والغير مشقوق يتبل من الداخل
-يرص خليط البصل واالطماطم علي السمك ويحشي ببطن السمكه الغير مشقوق
-يرص في صينيه مدهونه زيت ويرش بالملح والكمون وعصير الليمون ويرفع علي نار أو يدخل الفرن ويحمر







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

**السمك المشوي:
..المقادير :
-سمك بوري أو أي نوع تفضليه
-رده (نخاله الدقيق)
-ملح وليمون وشطه يرش بهم السمك بعد الشوي ولو السمك صغير زي السردين يفضل أضافه الماء للتبيله

..الطريقه:
-يرش السمك بالرده ويرفع علي صاج ساخن أو يدخل الفرن ( وأنا بشويه فالفرن علشان كده مش بعرف أصور الخطوات)
-يقلب علي الجانبين ثم تهدأ النار حتي يجف ماؤه لو حجم السمك كبير
-يخرج من الفرن ويرش فورا بالملح والليمون والشطه ويغطي جيدا جداااا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
**السمك المقلي:
طبعا ماشاء الله كل الناس عارفه طريقته بس ساعات ناس بتسأل بالتحديد عن الطريقه الدمياطي ودي طريقتي أنا شخصيا ويارب تعجبكو

..المقادير:
-كميه سمك حسب العدد(أستخدمت سمك موسي)
-تتبيله الثوم
-زيت للقلي
-دقيق للتغطيه مضاف له بيكنج بودر

..الطريقه:
-يتبل السمك ثم يترك ساعه علي الأقل ثم يغطي بالدقيق ثم يدخل الثلاجه من نص ساعه لساعه ثم يحمر في زيت غذير







**صينيه السمك بالصلصه:
..المقادير:
-سمك منظف ومقطع أجزاء(أستخدمت القاروص)
-عصير طماطم
-بصله متوسطه
-ملح وفلفل وكمون
-عصير ليمونه
-بقدونس مفروم

..الطريقه:
-تقطع البصله ناعم وتحمر في زيت خفيف
-يضاف عصير الطماطم والملح والتوابل وتترك لتغلي
-يضاف السمك وعصير الليمون ويترك لينضج
-يرش البقدونس ثم يدخل الفرن للتحمير






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


السردين المملح:
..سردين يضاف له كميه مناسبه من الملح والشطه ويخلط جيدا جدااااااااا ويوضع في كيس نايلون ويغلق جيدا لمده من 5 أيام لأسبوع
بعد كده تزال القشره ويتبل بالليمون وزيت خفيف ومعاهم الشبت والبصل والطماطم وبالهنا أحلي طبق سردين...

...لو عجبكم الموضوع متنسونيش من صالح دعواتكم...





 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

نور الإيمان

نور الإيمان

...::|برمبالى جديد|::...



جـنـسـى : انثى

بــــــلادى : السمك بطرق مختلفه 212

هــــوايتى : السمك بطرق مختلفه Writin10

وظــيفتى : السمك بطرق مختلفه Collec10

عدد مساهماتى : 213





http://www.shabab-bermbal.com/rss https://www.facebook.com/shabab.bermbal

مُساهمةموضوع: رد: السمك بطرق مختلفه   السمك بطرق مختلفه Coffee10الثلاثاء نوفمبر 16, 2010 8:54 am

تسلمى تائبة

هايلة يا قمر

بصراحة توبيكاتك فى المطبخ انا باستفيد منها جدا

دُمتى فى تميز





 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

snowwhite

snowwhite

...::|برمبالى نشيط|::...



جـنـسـى : انثى

بــــــلادى : السمك بطرق مختلفه 212u10

هــــوايتى : السمك بطرق مختلفه Readin10

وظــيفتى : السمك بطرق مختلفه Profes10

عدد مساهماتى : 713





http://www.shabab-bermbal.com/rss https://www.facebook.com/shabab.bermbal

مُساهمةموضوع: رد: السمك بطرق مختلفه   السمك بطرق مختلفه Coffee10الإثنين نوفمبر 22, 2010 7:14 pm

يانهار ابيض انا دخلت التوبيك علشان بموت في السمك وللاسف انا محرومة منه الفترةدي وشغالين في الفيليه ههههههههههههههه

تسلم ايديكي ياقمر مجهود رائع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

ابو تسنيم

ابو تسنيم

...::|برمبالى برونزى|::...



جـنـسـى : ذكر

بــــــلادى : السمك بطرق مختلفه 212u10

هــــوايتى : السمك بطرق مختلفه Chess10

وظــيفتى : السمك بطرق مختلفه Pilot10

عدد مساهماتى : 1840





http://www.shabab-bermbal.com/rss https://www.facebook.com/shabab.bermbal

مُساهمةموضوع: رد: السمك بطرق مختلفه   السمك بطرق مختلفه Coffee10الإثنين نوفمبر 22, 2010 9:07 pm

انتى جوعتينا كده يا ستى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بارك الله فيك اختى التائبه






 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

ملك السيد

ملك السيد

...::|برمبالى جديد|::...



جـنـسـى : انثى

بــــــلادى : السمك بطرق مختلفه 212

هــــوايتى : السمك بطرق مختلفه Painti10

وظــيفتى : السمك بطرق مختلفه Studen10

عــــــمرى : 29

عدد مساهماتى : 235

تاريخ ميلادى : 01/11/1994





http://www.shabab-bermbal.com/rss https://www.facebook.com/shabab.bermbal

مُساهمةموضوع: رد: السمك بطرق مختلفه   السمك بطرق مختلفه Coffee10السبت نوفمبر 27, 2010 3:17 pm

تسلم اديكى يا قمر





 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

السمك بطرق مختلفه

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
السمك بطرق مختلفه Forumh12
السمك بطرق مختلفه Forumh15  السمك بطرق مختلفه Forumh17

 
السمك بطرق مختلفه Forumh11
السمك بطرق مختلفه Forumh12
السمك بطرق مختلفه Forumh15  السمك بطرق مختلفه Forumh17
 كلمات دلالية كلمات دلالية
السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه , السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه منتدى شباب برمبال القديمة والرياض | Shabab Bermbal & Elriad , السمك بطرق مختلفه
 Konu Linki رابط الموضوع
 
السمك بطرق مختلفه Forumh11السمك بطرق مختلفه Forumh12
السمك بطرق مختلفه Forumh15  السمك بطرق مختلفه Forumh17
Powered by ahlamontada ® phpBB
Copyright © 2009- 2014, Shabab Bermbal & Alriyad
حقوق التأليف والنشر © 2014 shabab-bermbal.com جميع الحقوق محفوظة
للتواصل المباشر مع الإدارة أو طلب المساعدة : i.eltouhami@yahoo.com
جميع المواضيع والمشاركات المكتوبه لا تعبر بالضروره عن وجهة نظر الموقع وإنما عن وجهة نظر الاعضاء وكاتبها

PageRank 

Alexa Certified Traffic Ranking for shabab-bermbal.com

السمك بطرق مختلفه 1106 السمك بطرق مختلفه 384